Om bloggen

Alle psykologer er sære skrullinger, med utopiske drømmer om å bli tankelesere, ambisjoner om å grave skatter ut av andres hjerner, og ubrukelig mestringsevne hva angår eget liv og relasjoner der ute i deres virkelige verden. Alle psykologer er stort sett sykest sjæl, det er derfor de valgte å studere psykologi.

Alle psykologer er verdensmestere i å være mennesker, med beundringsverdige interpersonlige ferdigheter, idealisme, pågangsmot og tålmodighet så det tyter ut av øra på dem, fornuftige og genuine planer om å hjelpe individene de møter, og en vanvittig balansert indre verden, preget av respekt for seg selv og alt liv på kloden. Alle psykologer er friske nok til å ha overskudd til andre, det er derfor de valgte å studere psykologi.

Alle psykologer er prestasjonsorienterte statusjegere, med makt- og kontrollbehov fra helvete, ønsker om å presse sin overlegne ekspertise og verdensanskuelse på gud og hvermann, og en strukturert psyke som etterlever alle forskningsstudiers konklusjoner og aldri tar feil. Alle psykologer er pretensiøse besservissere, det er derfor de valgte å studere psykologi.

Alle psykologer er ingenting. Psykologer er som folk flest – forskjellige. På denne bloggen vil jeg dele mine subjektive oppfatninger av faget, kunnskapen, yrket, og livet som psykolog og menneske.

Leave a comment